Η Alfa Romeo στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι παρουσίασε μια νέα έκδοση της Giulia, η οποία προσθέτει την κατάληξη Veloce. Έχοντας αποκαλυφθεί μέσω του διαδικτύου και με τις παραγγελίες να ανοίγουν την πρώτη ημέρα εκδήλωσης στη γαλλική πρωτεύουσα στις 29 Σεπτεμβρίου, το Sedan μοντέλο παρουσίασε σε δύο εκδοχές, με το Blue Misano να κάνει το ντεμπούτο του.

alfa-romeo-giulia-quadrifoglio-competition-red-2

Το πρώτο αυτοκίνητο θα συνδυάζεται με το νέο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 276 ίππους και τα 40,7 κιλά ροπής, ενώ το δεύτερο θα λάβει έναν πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 2,2 λίτρων, ο οποίος αποτελεί τον πρώτοι στην ιστορία της Alfa Romeo που έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο. Η μέγιστη ισχύ φτάνει τους 207 ίππους και η μέγιστη ροπή τα 47,9 κιλά. Και τα δύο μοντέλα έρχονται με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο ωθεί την έξοδο στο Q4 All – Wheel – Drive σύστημα της ιταλικής εταιρείας.

Μαζί με τη νέα Veloce η Alfa Romeo παρουσίασε και τη Giulia Quadrifoglio Competition Red, η οποία τροφοδοτείται από τον V6 Bi – Turbo κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,9 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 503 ίππους, ενώ είναι εξοπλισμένη με εξαιρετικά ελαφριές ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, κεραμικά φρένα και καθίσματα Sparco.