Λίγους μήνες πριν η Mitsubishi παρουσίασε το πρωτότυπο GT – PHEV, το οποίο κατά κάποιο τρόπο αποδείκνυε πως έπονται αλλαγές στην εμφάνιση των αυτοκινήτων της. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, ύστερα από συσκέψεις των καθ’ ύλην αρμόδιων αποφάσισε να εισάγει το εμπρόσθιο κομμάτι του GT – PHEV σε όλα τα μελλοντικά της μοντέλα.

mitsubishi-gt-phev-2

Το ντεμπούτο θα γίνει με την επόμενη γενιά του Outlander, το οποίο θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα, ενώ θα ακολουθήσουν δυο νέα Crossover, ένα το 2017 και ένα το 2018. Όπως φαίνεται, αυτό που αλλάζει την εξωτερική εμφάνιση είναι η νέα γρίλια, με τους στενούς κάθετους προβολείς και φυσικά το σήμα να δεσπόζει στη μέση.

Ο επικεφαλής σχεδίασης των Ιαπώνων, Tsunehiro Kunimoto, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το εμπρόσθιο τμήμα, όπως και αυτό της οροφής θα εισαχθούν σε όλα τα νέα μοντέλα. Η συγκεκριμένη αλλαγή μπορεί να δυσαρεστήσει κάποιους που προτιμούν την παραδοσιακή εμφάνιση της Mitsubishi, η οποία είναι ξεχωριστή χρόνια τώρα. Όμως, κανείς δε μπορεί να αντισταθεί στην εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας, αφού ο κάθε σχεδιαστής πάντα θέλει να πρωτοπορεί σε κάτι.