Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με τον επίσημο αντιπρόσωπο της SEAT στη χώρα μας ανακοίνωσε την ανάκληση 169 Ibiza. Πρόκειται για νέα μοντέλα με αριθμό πλαισίου από VSSZZZKJZJR000113 έως VSSZZZKJZJR012013. Στα εν λόγω οχήματα ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί ελαττωματικός σωλήνας υψηλής πίεσης κλιματισμού, με αποτέλεσμα, σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, να υπάρξει ενδεχόμενο διαρροής ρυπογόνου και εύφλεκτου αερίου.

Μέχρι στιγμής στην χώρα μας δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της SEAT επιθυμούν για τον έλεγχο και την αντικατάσταση των υλικών όπου απαιτείται χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στην γραμμή εξυπηρέτησης SEAT Line στον αριθμό 8001180000, είτε ηλεκτρονικά μέσω του site της Seat στην ιστοσελίδα http://www.seat.gr/corporate/contact-us.html.