Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία AIGLON ΑΒΕΕ, γενικό αντιπρόσωπο των αυτοκινήτων Peugeot στην Ελλάδα, ανακοινώνει την ανάκληση 207 μοντέλων 4007, με ημερομηνία παραγωγής από 16/04/2007 έως 02/07/2007. Στα επηρεαζόμενα οχήματα, ενδέχεται ο εξαερισμός του μοτέρ των εμπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων να µην είναι σύμφωνο µε τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήµατος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν μέσω προσωπικής επιστολής, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Peugeot επιθυμούν, για να γίνει ο έλεγχος και η αντικατάσταση του μοτέρ εµπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων, όπου απαιτείται χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν µε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας AIGLON ΑΒΕΕ, επίσημο αντιπρόσωπο της Peugeot στη χώρα μας στο τηλέφωνο 210 – 6700364.