Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία KOSMOCAR A.E., γενικό εισαγωγέα των αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την ανάκληση 660 Citigo και Rapid. Πρόκειται για οχήματα με ημερομηνία παραγωγής από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Μάιο του 2017. Σύμφωνα µε τον κατασκευαστή, στα εμπλεκόμενα οχήματα υπάρχει το ενδεχόμενο ο κρίκος ρυμούλκησης που περιλαμβάνεται στα εργαλεία του αυτοκινήτου να μην έχει συγκολληθεί σωστά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ειδοποιηθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Skoda επιθυμούν για τον έλεγχο και την αντικατάσταση του κρίκου ρυμούλκησης χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν µε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Skoda στο τηλέφωνο 210 – 9981081 και ώρες 09:00 – 18:00 ή στο email customercare@kosmocar.gr.