Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν φήμες στο διαδίκτυο ότι θα ανακληθεί η LaFerrari. Τον τελευταίο καιρό δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα στην Porsche 911 GT3, στην Tesla, στο Honda Civic Type R και στο Acura NSX σχετικά με το ντεπόζιτο της βενζίνης και πιο συγκεκριμένα στις δοκιμές των εν λόγω μοντέλων παρατηρήθηκαν ενδείξεις που μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και σε ένα φλεγόμενο ντεπόζιτο. Αυτή η είδηση άρχισε να διαρρέει και να παρουσιάζεται ως πρόβλημα και για τη LaFerrari.

ferrari laferrari 2Οι Ιταλοί φυσικά το διέψευσαν, όμως παρ’ όλα αυτά, και μάλλον υπό το φόβο οποιουδήποτε προβλήματος, εργάζονται ήδη στην εξέλιξη του ντεπόζιτου, προκειμένου να καλύψουν ακόμα και την παραμικρή υπόνοια που μπορεί να οδηγήσει σε κάτι τέτοιο. Οι μελλοντικές LaFerrari θα τοποθετήσουν μια δεξαμενή φυσικού αερίου, η οποία είναι λιγότερο επιρρεπής στην πυρκαγιά, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη δεξαμενή της βενζίνης.

Φυσικά, όσοι έχουν ήδη αποκτήσει το μοντέλο, έχουν ήδη κληθεί από την ιταλική φίρμα να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις της Ferrari για να υποβληθεί το μοντέλο σε μια 8ωρη εργασία, κατά την οποία θα τοποθετηθεί νέα επίστρωση στη δεξαμενή καυσίμου και που θα εξαλείψει στο 100% την πιθανότητα ανάφλεξης της δεξαμενής καυσίμου. Αν ήταν στα δικά μας χέρια, το μόνο που δε θα θέλαμε να δούμε στο δρόμο, είναι να βγαίνουν φλόγες από το ντεπόζιτο, αφού το μόνο που προτιμά το οπτικό μας πεδίο είναι αυτές από τα λάστιχα σε συνδυασμό με το μαγικό ήχο της μηχανής.