Η εταιρεία αναβαθμίσεων Novitec όπως γνωρίζουμε όλοι ειδικεύεται στην βελτίωση των αυτοκινήτων της Ferrari και της Lamborghini. Αυτή τη φορά ο γερμανικός οίκος βελτίωσε ένα Tesla Model S, δείχνοντας πως μπορεί να αναβαθμίσει και άλλα αυτοκίνητα εκτός τις δύο μεγάλες ιταλικές φίρμες.

Η βελτίωση στο Tesla Model S έγινε με ένα bodykit, το οποίο περιλαμβάνει εμπρός Spoiler, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή, διαχύτη και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου NV2 μεγέθους 21”. Επιπλέον στο βελτιωμένο Tesla Model S περιλαμβάνονται Coilover αναρτήσεις, όπου σε αυτά που δεν εφοδιάζονται με αερανάρτηση χαμηλώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 40 χιλιοστά, ενώ αυτά που διαθέτουν χαμηλώνουν κατά 25 χιλιοστά.

Για την πλήρη ασφάλεια του μοντέλου στο Tesla Model S έχουν τοποθετηθεί κεραμικά φρένα με εξαπίστωνες δαγκάνες και δίσκους 380×34 εμπρός και τετραπίστωνες δαγκάνες με δίσκους 360×28 πίσω. Σίγουρα το συγκεκριμένο Tesla Model S είμαστε σίγουροι πως θα τραβήξει τα βλέμματα όπου και αν βρεθεί. Εμείς πάντως θα θέλαμε να το οδηγήσουμε.