Οι Γάλλοι της Renault αποφάσισαν να αποκαλύψουν το νέο Renault ARKANA στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας, η οποία ξεκινάει σήμερα για τους δημοσιογράφους, ενώ για το κοινό θα λειτουργήσει από 31 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου. Το νέο Coupe – Crossover τελικά και όχι απόλυτα SUV, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί η γαλλική φίρμα δείχνει το πώς κοιτάζει το μέλλον η Renault.

Εξωτερικά ξεχωρίζει η μάσκα με το μεγάλο σήμα της Renault και τα LED φωτιστικά σώματα που ουσιαστικά είναι η προέκταση της μάσκας. Το πίσω μέρος είναι λίγο περίεργό, αφού έχει στοιχεία Sedan μοντέλου, που όμως καταλήγουν στην Coupe εμφάνιση με τα φωτιστικά σώματα να δίνουν μια άλλη διάσταση. Η διπλή απόληξη της εξάτμισης και ο διακριτικός διαχύτης ολοκληρώνουν την εμφάνιση στο πίσω μέρος. Τέλος οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση.

Οι Γάλλοι δεν αποκάλυψαν ακόμα τα πλήρη χαρακτηριστικά του, όμως είμαστε βέβαιοι πως οι κινητήρες θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα, με το Captur και το Kadjar. Το νέο Renault ARKANA αρχικά θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στη ρώσικη αγορά, ενώ αργότερα θα το δούμε και στην αγορά της Ασίας. Για την υπόλοιπη Ευρώπη ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Εν αναμονή λοιπόν.