Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός Coupe Rolls – Royce Wraith αξίας 265.000€, η βρετανική φίρμα έχει μαντέψει ότι το τελευταίο που θα θέλατε, είναι να σας δουν με Samsonite αποσκευές στο πορτμπαγκάζ σας. Ευτυχώς, η Rolls – Royce είναι εδώ για να βοηθήσει, εισάγοντας ένα νέο σετ αποσκευών για τη Wraith. Μπορεί το ποσό να ανέρχεται στα 40.000€ προ φόρων, αλλά σίγουρα διαθέτει χαρακτηριστικά που πρόκειται να κάνουν τη διαφορά.

rolls royce wraith bag 1Ακόμα και εάν κάποιος δε γνωρίζει πολλά γύρω από τις αποσκευές, αμέσως ξεχωρίζει την πολυτέλεια στις συγκεκριμένες. Είναι σχεδιασμένες εσωτερικά στην Rolls – Royce από την ομάδα της Bespoke, τους ανθρώπους που προσαρμόζουν  τα αυτοκίνητα των πελατών, καταβάλλοντας κάποια επιπλέον ποσά και στην ουσία οι ίδιες τσάντες μπορούν να προσαρμοστούν σε όποια τρελή προδιαγραφή επιτρέπει ο προϋπολογισμός του καθενός. Θέλετε να καλύπτονται με διαμάντια; Η Rolls Royce πιθανώς να μπορεί να το πραγματοποιήσει και αυτό, αρκεί να λάβει το ποσό που θέλει.

Στην τιμή αυτή, ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει το απόλυτο χειροποίητο σετ αποσκευών 6 τεμαχίων. Το Grand Tourer, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί ελαφριά κατασκευή από ανθρακονήματα και ακριβώς όπως μια πραγματική Rolls – Royce, διαθέτει αυτοανόρθωση τροχών που εμφανίζουν πάντα το διπλό RR,  λογότυπο της εταιρείας, με το σωστό τρόπο, να δείχνει πάντα προς τα επάνω.

rolls royce wraith bag 4Το Garment Carrier μπορεί να χωρέσει ένα σμόκιν ή ένα βραδινό φόρεμα, διαθέτοντας ακόμα και ένα ειδικό εξάρτημα προκειμένου να κρατήσει μια γραβάτα ή ένα μεταξωτό μαντήλι. Το σύνολο των αποσκευών έχει το μονόγραμμα Spirit of Ecstasy logos και είναι ραμμένο στο χέρι με το ίδιο νήμα που χρησιμοποιείται στο αυτοκίνητο του αγοραστή.  

Έχοντας δώσει επιπλέον προσοχή στη λεπτομέρεια, η Rolls – Royce αναφέρει ότι οι σχεδιαστές των συγκεκριμένων αποσκευών συναντήθηκαν με μπάτλερ και άλλο προσωπικό ξενοδοχείων υψηλής τεχνολογίας προκειμένου να έχουν ολοκληρωμένη άποψη αναφορικά με την αλληλεπίδραση μεταξύ επισκεπτών και των υπαρχόντων τους. Οι λαβές, για παράδειγμα, έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιράζεται το βάρος και να μην προκύπτει αδικαιολόγητη πίεση όταν τοποθετείται στο χέρι.

rolls royce wraith bag 3Το σύνολο των αποσκευών της Rolls – Royce Wraith είναι ήδη διαθέσιμο προς πώληση σε αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο, είτε ως πλήρες σετ προς 40.000€, είτε ως αγορά μεμονωμένων κομματιών. Και εάν στην πλειονότητα όσων διαβάζουν τέτοιες ειδήσεις αυτό φαντάζει σαν άπιαστο όνειρο, ή σενάριο κάποιας ταινίας υψηλής τεχνολογίας και αντίστοιχης δράσης, η αλήθεια είναι ότι σε ορισμένα σημεία του κόσμου τέτοιες ανέσεις είναι δείγματα εκλεπτυσμένης πολυτέλειας. Ας ελπίσουμε λοιπόν, σε κάποιο ξενοδοχείο να μπορέσουμε να θαυμάσουμε έστω και για μια φορά τις εν λόγω αποσκευές, έστω και εξ αποστάσεως.