Η μάχη των εταιρειών της αυτοκίνησης στην κατηγορία των SUV έχει φουντώσει για τα καλά. Όλοι θέλουν ποσοστά από τις πωλήσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας και αυτό φαίνεται από τα καινούργια μοντέλα που δημιουργούνται το ένα μετά το άλλο. Η Renault αποκάλυψε σήμερα πως το νέο SUV που θα δούμε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας στις 29 Αυγούστου θα ονομάζεται ARKANA.

Η φωτογραφία που αποκάλυψαν οι Γάλλοι δείχνει μόνο την ονομασία του μοντέλου και κάτι ελάχιστο από το πίσω μέρος. Το όνομα του νέου μοντέλου προέρχεται από τη λατινική λέξη Arcanum που σημαίνει μυστικό και χρησιμοποιείται για αιώνες όταν θέλει να επισημάνει κάποιος γεγονότα και φαινόμενα ιδιαίτερης σημασίας.

Σύμφωνα με τους Γάλλους το ARKANA υπογραμμίζει τη μοναδικότητά του τραβώντας αμέσως τα βλέμματα. Η έννοια του ARKANA συνδέεται με το μυστήριο, την ελκυστικότητα και το πρωτοποριακό πνεύμα. Επιπλέον, οι ιθύνοντες της Renault ανέφεραν πως θα σπάσει το καλούπι στην συγκεκριμένη κατηγορία με τον εκπληκτικό σχεδιασμό του. Όλα τα χαρακτηριστικά του θα αποκαλυφθούν στις 29 Αυγούστου στη Μόσχα. Λίγη υπομονή λοιπόν.