Η Audi φαίνεται πως έχει αρχίσει να τροφοδοτεί όλη τη σειρά S με πετρελαιοκινητήρα. Μετά τα S5 Coupe και S5 Sportback (Audi S5 Coupe, Audi S5 Sportback) ακολουθεί το S4, το οποίο και αυτό θα διαθέτει πετρελαιοκίνητη έκδοση. Το γερμανικό μοντέλο πλέον θα τροφοδοτείται από το V6 TDI κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων και από ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt.

Η μέγιστη ισχύς του κινητήρα φτάνει τους 347 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή είναι 71,3 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,8”, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα. Ο ηλεκτροκινητήρας αποτελείται από έναν ηλεκτρικό κομπρέσορα (EPC) με 48 Volt ηλεκτρικό σύστημα, το οποίο αντλεί την ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 0,5 kWh. Ο κινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με το 8τάχυτο Tiptronic αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς.

Η εμφάνιση δεν έχει αλλαγές, αφού διαθέτει τη μεγάλη μάσκα με τους τέσσερις κύκλους της γερμανικής μάρκας να δεσπόζουν στη μέση, τα LED φωτιστικά σώματα με τα φώτα ημέρας, το διαφορετικό χρώμα στους καθρέπτες, τα αλουμινένια διακοσμητικά, την πίσω πολύ λεπτή αεροτομή και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε την τιμή.