Μετά τις εκδόσεις Black Edition που δέχτηκαν τα Audi A3, S3, TT, TT Roadster, Q3, S6 και S7 Sportback, τώρα ήρθε η σειρά των A4 και A4 Avant. Φυσικά, από την ονομασία και μόνο μπορεί να καταλάβει κάποιος, πως το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι το μαύρο χρώμα. Παρόλα αυτά ο κύριος χρωματισμός είναι το Quantum Grey χρώμα. Η αντίθεση έρχεται στους καθρέπτες, τη μάσκα, τις πλαϊνές ποδιές, την αεροτομή και τις απολήξεις της εξάτμισης, που είναι όλα σε μαύρο χρώμα.

Οι LED προβολείς (οι οποίοι μπορούν να αναβαθμιστούν σε Matrix LED προβολείς με δυναμικές ενδείξεις) ξεχωρίζουν από το σκούρο γκρι χρώμα και είναι τέλεια προσαρμοσμένοι στη μεγάλη μαύρη μπροστινή μάσκα. Επιπλέον, προσφέρονται ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, με 5 ακτίνες, ή 18”, με 10 ακτίνες.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διακρίνονται τα σπορ καθίσματα με ανάγλυφα τα λογότυπα S – Line. Εκτός αυτού για να είναι ακόμα πιο ελκυστικά είναι θερμαινόμενα δίνοντας μια άλλη αίσθηση στον οδηγό και το συνοδηγό. Τα Audi A4 και A4 Avant Black Edition μπορούν να συνδυαστούν με όλη την γκάμα των κινητήρων που προσφέρει η γερμανική εταιρεία. Το μόνο που θέλει είναι να το επιλέξετε.