Η BMW παρουσίασε μια νέα έκδοση της 3 Series με την ονομασία M Sport Plus. Αυτή η έκδοση του γερμανικού μοντέλου δίνει έμφαση κυρίως στην εμφάνιση και θα προσφέρεται τόσο στη Sedan έκδοση, όσο και στην Touring. Νέα χρώματα κάνουν την εμφάνιση τους, τα οποία θα είναι μοναδικά για τη συγκεκριμένη έκδοση.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε να διαθέτει ένα ιδιαίτερο μπλε χρώμα, με την ονομασία Tanzanite Blue, ενώ θα υπάρχουν και τα Dravit Grey και Oxide Grey. Επιπλέον, υπάρχουν οι ζάντες αλουμινίου RTF Jet Black μεγέθους 19”, οι οποίες συνδυάζονται με τις μπλε δαγκάνες των φρένων.

Στο εσωτερικό όπως αναμενόταν η πολυτέλεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης έκδοσης. Οι λεπτομέρειες αλουμινίου και η υψηλής ποιότητας υφάσματα στα καθίσματα κάνουν το αυτοκίνητο να φαίνεται διαφορετικό. Οι Γερμανοί έχουν εξοπλίσει την 3 Series M Sport Plus με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό M Sport, την ενεργητική ανάρτηση Adaptive M Suspension και το τιμόνι μεταβλητού βήματος Variable Sport Steering.

Αν και αρχικά θα διατίθενται στη Μεγάλη Βρετανία η BMW 3 Series M Sport Plus αναμένεται αργότερα να βρεθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Oι Γερμανοί ανακοίνωσαν πως το συγκεκριμένο πακέτο μπορεί να συνδυαστεί με τις 320i, 320d, 330i, 330d, και την 330e. Όσο για τις τιμές; Η Sedan έκδοση θα κοστίζει στο νησί 44.000€, ενώ η Touring έκδοση ανεβαίνει στα 46.950€.