Η BMW X5 M και η BMW X6 M αποκτούν μια νέα ειδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Πρόκειται για τις BMW X5 M και X6 M Competition First Editions, οι οποίες θα είναι βαμμένες σε δύο ματ χρώματα, που είναι τα Individual Frozen Dark Silver και BMW Individual Frozen Marina Bay Blue.

Και οι δύο διαθέτουν αρκετά κομμάτια από ανθρακονήματα όπως τα πλαϊνά καπάκια των καθρεπτών, την πίσω αεροτομή και το κάλυμμα του κινητήρα. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21” μπροστά και 22” πίσω. Στο εσωτερικό συναντάμε τα δίχρωμα καθίσματα λευκού-μπλε με τις πορτοκαλί ραφές, ενώ δε λείπουν και εδώ τα κομμάτια από ανθρακονήματα. Επιπλέον, υπάρχει και η αρίθμηση του κάθε μοντέλου με ειδικό ταμπελάκι.

Μηχανικά δεν άλλαξε κάτι, αφού κάτω από το καπό και στα δύο μοντέλα κρύβεται ο V8 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 4,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 617 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 76,4 κιλά. Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη γερμανική φίρμα, αφού το μόνο που αποκάλυψαν είναι πως θα κατασκευαστούν μόλις 250 κομμάτια από κάθε μοντέλο, αλλά χωρίς να ανοίγουν τα χαρτιά τους για το που θα βρεθούν και πόσο θα κοστίζουν.