Η Aston Martin αποφάσισε να γιορτάσει τη συνέχεια της συνεργασίας της με τη Red Bull Racing, αποκαλύπτοντας τις νέες V8 και V12 Vantage Red Bull Racing Editions. Και τα δύο οχήματα που έχουν δημιουργηθεί μέσω της Q από την Aston Martin θα παραδοθούν στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Όπως συνηθίζεται στα μοντέλα ειδικών εκδόσεων, όπως αυτά, διακρίνονται από τις συνήθεις Vantage από τα χρωματικά σχέδιά τους, με τις νέες Aston Martin να είναι σε Mariana blue, τον κίτρινο και κόκκινο συνδυασμό που χρησιμοποιείται από την ομάδα της Red Bull Racing στην F1.

Στην περίπτωση που οι ιδιοκτήτες θέλουν κάτι διαφορετικό, από την εταιρεία προσφέρονται τα Tungsten Silver and Satin Mariana Blue. Άλλες ιδιαίτερες πινελιές που διατίθενται στις εκδόσεις V8 και V12 Vantage Red Bull Racing αφορούν σε ένα πλαίσιο από ανθρακονήματα στο εμπρόσθιο splitter, το διαχύτη και τη μάσκα. Το εσωτερικό και των δύο έχει και αυτό ανθρακονήματα, όπως τα πλαϊνά και ο επιλογέας ταχυτήτων, ενώ το τιμόνι είναι από Alcantara. Επιπλέον, στα προσκέφαλα διακρίνεται το λογότυπο της Red Bull Racing.

Κατά την παραγγελία των οχημάτων, οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν αν θέλουν να έχουν στο ύψος του μαρσπιέ μια πλάκα με την υπογραφή του Daniel Ricciardo ή του Max Verstappen. Σε σχετικές αναφορές, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin, Andy Palmer, δήλωσε “Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός ήταν και πάντα θα είναι ένα βασικό συστατικό στο DNA της Aston Martin και τόσο η V8, όσο και η V12 Vantage S Red Bull Racing Editions μεταφέρουν αυτό το σκεπτικό στους πελάτες μας”.

“Με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 του 2017 να είναι προ των πυλών, ελπίζω ότι η αγορά αυτών των μοντέλων θα φέρει την αγωνιστική σεζόν πιο κοντά σε εκείνους τους τυχερούς πελάτες που ανυπομονούν να ξεκινήσει”, δήλωσε καταλήγοντας ο Palmer. Μπορεί τα αντίτυπα που θα κυκλοφορήσουν να είναι λίγα, όμως είναι όντως κάτι διαφορετικό.