Η Fiat πάντα γνωρίζει πώς να προσελκύσει τους πελάτες της. Το Fiat 500 γιορτάζει τα 60α γενέθλια του και οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρείας δημιούργησαν μια ειδική έκδοση με την ονομασία 500 Anniversario. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει μόλις σε δύο χρωματισμούς Riviera Green και Sicilia Orange, ενώ το εσωτερικό θα θυμίζει περισσότερο ρετρό, ενώ θα διαθέτει τις θρυλικές ζάντες εκείνης της εποχής μεγέθους 16”.

Η κομψότητα του αυτοκινήτου είναι σφραγισμένη με το αυθόρμητο λογότυπο “Anniversario” που φέρει στην πίσω πόρτα. Επιπλέον το αυτοκίνητο προσφέρει το πακέτο με το σύστημα Uconnect Link Plus, το οποίο περιλαμβάνει την TFT οθόνη μεγέθους 7”, ραδιόφωνο HD και τις συνδέσεις για smartphone Apple Car Play και Android Auto.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι αφού το Fiat 500 Anniversario θα διαθέτει όλη την γκάμα των κινητήρων βενζίνης, πετρελαίου και LPG με τη μέγιστη ισχύ να κυμαίνεται από 69 έως 105 ίππους. Για όσους ήδη αρχίσατε να το σκέφτεστε θα πρέπει να βιαστείτε γιατί θα κυκλοφορήσουν μόλις 500 κομμάτια με τη Fiat να δέχεται ήδη παραγγελίες.