Η Mercedes – Benz ποτέ δε σταματά να δημιουργεί νέες εκδόσεις στα μοντέλα της και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα από τα ακριβά της μοντέλα, τα οποία δεν είναι για τους πολλούς, αλλά για αυτούς που έχουν αρκετά χρήματα στο πορτοφόλι τους. Η Mercedes AMG S63 Cabrio γιορτάζει τα 130 χρόνια ζωής της Mercedes και θα βρεθεί στην παραγωγή για να τιμήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

mercedes-benz amg s63 cabrio edition 130 3Η AMG S63 Cabrio Edition 130 όπως θα ονομάζεται θα είναι το αυτοκίνητο για λίγους, αφού θα κυκλοφορήσει μόλις σε 130 κομμάτια, εκ των οποίων το κάθε ένα θα κοστίζει 227.000€. Φυσικά θα διαθέτει όλες τις νέες τεχνολογίες, αλλά και πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος θα κάνει πιο άνετη τη ζωή των επιβατών. Η κάθε μια από τις 130, θα διαθέτει ειδική πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό της έκδοσης.

Η εμφάνιση της την κάνει να ξεχωρίζει αμέσως, από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”, τα δερμάτινα κόκκινα καθίσματα από Nappa, καθώς επίσης και από τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων και τις δυο διπλές απολήξεις της εξάτμισης αριστερά και δεξιά. Επιπλέον η κάθε μια θα αναγράφει τον αριθμό της και σε ένα εσωτερικό κάλυμμα που θα είναι κεντημένο στο χέρι.

mercedes-benz amg s63 cabrio edition 130 2Θυμίζουμε πως το Super Car της γερμανικής φίρμας τροφοδοτείται από το V8 κινητήρα χωρητικότητας 5,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 585 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 91,7 κιλά. To 0 – 100 ολοκληρώνεται σε μόλις 3,9”, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Φυσικά πρόκειται για ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο για όλους μας, αλλά δυστυχώς μόνο 130 θα έχουν την τύχη να βρεθούν πίσω από το τιμόνι του ανοιχτού αυτού μοντέλου. Όπως αναφέραμε η τιμή της θα φτάσει τις 227.000€, ενώ θα είναι διαθέσιμη στους υποψήφιους αγοραστές από τον Απρίλιο. Εσείς θα θέλατε να είστε ένας από αυτούς;