Η σειρά GS της Lexus αποκτά μια νέα ειδική έκδοση με την ονομασία Black Line Special Edition. Πιο συγκεκριμένα το GS 350 F Sport θα αποκτήσει την εν λόγω έκδοση, η οποία προσφέρει αρκετές αλλαγές τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Οι αλλαγές εστιάζονται στη μάσκα, στα σπόϊλερ, στα καπάκια των καθρεπτών, στις δαγκάνες και φυσικά στις νέες ζάντες.

Η αντίθεση στο χρώμα του αμαξώματος έρχεται να συμπληρωθεί από τη μαύρη μάσκα, τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών, τη μαύρη πίσω αεροτομή και φυσικά τις μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22”, οι οποίες συνδυάζονται με τις πορτοκαλί δαγκάνες των φρένων. Σε όποια έκδοση και αν είναι είτε πισωκίνητη, είτε τετρακίνητη θα διαθέτει όλες αυτές τις οπτικές βελτιώσεις.

Στο εσωτερικό η Black Line Special Edition προσθέτει κόκκινες πινελιές στην πόρτα, στο τιμόνι και στην κεντρική κονσόλα. Τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara έχουν και αυτά κόκκινες ραφές, με την εργασία να είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητη. Ακόμη και το υποβραχιόνιο όπως και όλο το υπόλοιπο εσωτερικό εκτός των καθισμάτων είναι ντυμένο με το δέρμα από Alcantara. Επιπλέον, θα υπάρχει και ένα σετ βαλίτσες από τη Zero Halliburton, στις οποίες θα είναι χαραγμένο με Laser το όνομα της Lexus.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν και να επικοινωνήσουν άμεσα με τα κεντρικά της Lexus, αφού το GS 350 F Sport Black Line Special Edition θα διατεθεί σε μόλις 200 κομμάτια, τα οποία είναι σίγουρο πως θα γίνουν ανάρπαστα. Τέλος, οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι.