Στη νέα ταινία του James Bond “No Time To Die”, χρησιμοποιήθηκε ένα Land Rover Defender, το οποίο η βρετανική φίρμα αποφάσισε προς τιμήν της ταινίας να το κάνει ειδική έκδοση. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το Land Rover Defender V8 Bond Edition, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο Defender 90 και στο Defender 110.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα και διαθέτει το Extended Black πακέτο, το οποίο συμπληρώνεται από τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22”, με τις μπλε δαγκάνες των φρένων. Στο εσωτερικό υπάρχον σημεία που αναγράφεται το λογότυπο “Defender 007”, ενώ υπάρχει και το ειδικό ταμπελάκι με την αρίθμηση του κάθε μοντέλου. Μηχανικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή, αφού κάτω από το καπό κρύβεται ο V8 κινητήρας χωρητικότητας 5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 525 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 63,7 κιλά.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα κυκλοφορήσουν μόλις 300 μονάδες, οι οποίες αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες. Σύμφωνα με τους Βρετανούς η τιμή του Land Rover Defender V8 Bond Edition ξεκινά από τα 114.600$ στην αμερικάνικη αγορά, ενώ είναι άγνωστό ποσά από αυτά θα μείνουν στην Ευρώπη. Μπορεί η τελική τιμή να είναι υψηλή, όμως είμαστε σίγουροι πως μια τέτοια έκδοση θα την ήθελε ο καθένας μας.