Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου το Skoda Club Peloponnhsou θα κάνει μια ξεχωριστή εκδρομή στην Λίμνη Δόξα στο Φενεό στην Ορεινή Κορινθία, σε μια διαδρομή και περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς. Εκτός από την όμορφη βόλτα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε την νέα Fabia 1.4 Diesel με κιβώτιο DSG, ένα μοντέλο που θέλαμε πολύ να οδηγήσουμε, σε ένα ξεχωριστό test γύρο από την λίμνη.

Η νέα Fabia TDI είναι ευγενική παραχώρηση της Skoda Kosmocar, του αποκλειστικού εισαγωγέα και αντιπροσώπου της Skoda στην Ελλάδα. Ωστόσο οι εκπλήξεις δε θα μπορούσαν να λείπουν και από αυτό το event. Το event θα έχει άρωμα και γεύση Πελοποννήσου (έκπληξη!). Επίσης, θα γίνει κλήρωση για μπλούζα, καπέλα, μπρελόκ της TRT Tzampazis Racing Team Fabia R5. Τα happening δε σταματούν εδώ, καθώς θα βγούμε ζωντανά τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής Auto Club του Πάρι Ποντίκα που μεταδίδεται κάθε Σαββάτο και Κυριακή στις 13:00 το μεσημέρι από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, για να πούμε Live τις πρώτες εντυπώσεις μας από τη νέα Fabia TDI. Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Από μέλος μας και τη Skoda Motorsport με αγάπη, αναμνηστικές κάρτες και αφίσες από το WRC ADAC Rally Deutschland 2016.

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να τελείωσαν, ωστόσο οι αποδράσεις τώρα ξεκινούν και τί καλύτερο από το να συνδυαστούν με τη δοκιμή της νέας Fabia. Όσοι μπορούν να δώσουν το παρόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσουν κάποιες ώρες γεμάτες δράση, καλή παρέα, ραδιοφωνικό αέρα και σίγουρα πολύ άρωμα Πελοποννήσου. Οι όμορφες εκδηλώσεις στηρίζονται, γι’ αυτό καλή θα είναι η παρουσία όλων στο event του Skoda Club στο Φενεό στην υπέροχη λίμνη Δόξα.