Ποιος είπε ότι η τέχνη δε μπορεί να συνυπάρξει με ένα αυτοκίνητο; Όπως φαίνεται η Rolls-Royce κατάφερε να το πετύχει και αυτό. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως τα αυτοκίνητα της Rolls-Royce αποτελούν από μόνα τους είδη τέχνης. Οι Βρετανοί δημιούργησαν μια ιδιαίτερη έκδοση της Phantom με την ονομασία Iridescent Opulence.

Τι διαφορετικό έχει όμως η συγκεκριμένη έκδοση από όλες τις άλλες; Η εν λόγω Phantom διαθέτει στο εσωτερικό της 3.000 φτερά πτηνών, τα οποία παραχωρήθηκαν από την ελβετική εταιρεία Nature Squared. Έτσι η βρετανική φίρμα πήρε μεμονωμένα φτερά από πουλιά (είδη που δεν προσδιορίζονται) και τα έβαλε ξεχωριστά στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Επιπλέον, το εξωτερικό ιριδίζον χρώμα δίνει μια άλλη αίσθηση στην πολυτελέστατη Rolls-Royce Phantom.

Όλα αυτά τα φτερά καλύπτονται από γυαλί και δημιουργούν μια άνευ προηγούμενου ομορφιά, με τα μάτια των επιβατών να απολαμβάνουν ένα υπέροχο θέαμα, κάνοντας το αυτοκίνητο μοναδικό. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως όλη η επεξεργασία έχει γίνει στο χέρι, ενώ η πρόσοψη του ρολογιού είναι φτιαγμένη από μαργαριτάρι.