Η Carlex Design είναι μια εταιρεία βελτιώσεων αυτοκινήτων που εδρεύει στην Πολωνία. Η εν λόγω εταιρεία είναι γνωστή για τις μετατροπές που έχει κάνει σε Super Car και πολυτελή Sedan μοντέλα. Αυτή τη φορά όμως ασχολήθηκε με κάτι διαφορετικό που πραγματικά εντυπωσιάζει.

Πρόκειται για την εξωτερική και εσωτερική βελτίωση του Toyota Hilux που κυκλοφορεί στην αγορά. Η βελτίωση ενός Pick – Up ήταν πραγματικά μια έκπληξη για πολλούς. Πραγματικά η εικόνα το κάνει να φαίνεται ένα “θηρίο” μπροστά στα άλλα Hilux. Εξωτερικά υπάρχει νέα μάσκα με διαφορετικής σχεδίασης γρίλιες και εισαγωγές αέρα, βοηθητικός προβολέας με φώτα LED στην οροφή, νέοι προβολείς ομίχλης, αλλά και νέοι προφυλακτήρες που παραπέμπουν στις αγωνιστικές εκδόσεις TRD της Toyota.

Επιπλέον, το αμάξωμα είναι εξοπλισμένο με νέους τροχούς, καθώς και προεκτάσεις θόλων. Στο εσωτερικό η πολυτέλεια ρέει άφθονη, αφού περιλαμβάνονται μαύρα δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ συνεχίζονται με τις επενδύσεις και το τιμόνι όπου και εκεί η λεπτομέρεια του μαύρου σπάει με το κόκκινο χρώμα. Φυσικά, το δέρμα έρχεται να συμπληρώσει και το ταμπλό δίνοντας μια διαφορετική αισθητική.

Όποιος θέλει να αποκτήσει το εν λόγω πακέτο βελτίωσης θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με την Carlex Design για να κλειστεί η παραγγελία, αφού η εταιρεία βελτιώνει το αυτοκίνητο μόνο με αυτόν τον τρόπο. Φυσικά, ένα τέτοιο Toyota Hilux είναι βέβαιο πως θα τραβήξει τα βλέμματα, αφού είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που κυκλοφορούν.