Τα αγροτικά οχήματα πάντα ήταν πόλος έλξης για αυτούς που τα χρειάζονται. Τα χρόνια πέρασαν τα αυτοκίνητα εξελίχθηκαν και πλέον μιλάμε για οχήματα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα Ι.Χ. της καθημερινότητας. Η Nissan πάντα είχε τρόπους να φέρει τα πάνω κάτω με κάποιες διαφορετικές εκδόσεις που προκαλούν.

Η Severn Valley Motorsport (SVM) πήρε το Navara από τα χέρια της Nissan και το μεταμόρφωσε δημιουργώντας κάτι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Ο βελτιωτικός οίκος ουσιαστικά μεταμόρφωσε το Navara σε ένα κτηνώδες όχημα αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα. Κάτω από το καπό του Navara τοποθετήθηκε αυτός του GT – R, με τη μέγιστη ιπποδύναμη να ξεπερνά τους 800 ίππους και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 322 χλμ/ώρα.

Αν οι 800 ίπποι σας φαίνονται λίγοι οι μηχανικοί της εταιρείας λένε πως μπορούν να το κάνουν να φτάσει τους 1.500 ίππους, φυσικά με το αντίστοιχο αντίτιμο. Το σύστημα τετρακίνησης της ιαπωνικής εταιρείας κρατά στο δρόμο όλη αυτή την ιπποδύναμη, χωρίς ο οδηγός να φοβάται μη του φύγει σε κάποια στροφή το αυτοκίνητο. Όσο για την τιμή; Ούτε λίγο, ούτε πολύ φτάνει τα 225.000€. Εσείς το θέλετε;