Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στη Γενεύη το Μάρτιο πάντα έχει να επιδείξει κάποια αυτοκίνητα που δεν είναι συνηθισμένα. Ένα από αυτά θα είναι και το νέο Corbellati Missile, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα Hyper Car για λίγους. Το υπέρ αυτοκίνητο είναι πραγματικά εντυπωσιακό θυμίζοντας μια παλαιότερη Ferrari ή Alfa Romeo, όσον αφορά στο σχεδιασμό.

Στην πρώτη εξωτερική ματιά φαίνεται ξεκάθαρα ο επιθετικός σχεδιασμός με τους υπερυψωμένους προβολείς και την κεκλιμένη οροφή που θυμίζει την εικονική Ferrari P4. Πληροφορίες από το εσωτερικό δεν υπάρχουν, αλλά είναι σίγουρο πως και μέσα το νέο μοντέλο θα αντιπροσωπεύει επάξια την ιταλική φίρμα.

Φυσικά, κάτω από το καπό κρύβεται ο θηριώδης V8 κινητήρας χωρητικότητας 9 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 1.800 ίππους και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 499 χλμ/ώρα. Αυτά τα νούμερα δείχνουν πως το Koenigsegg Agera RS και το Venom F5 Hennessey θα μείνουν αρκετά πίσω σε θέμα τελική ταχύτητας.

Σίγουρα το Corbellati Missile θέλει να πάρει τα σκήπτρα του πιο γρήγορου αυτοκινήτου στο κόσμο. Αυτό μένει να φανεί όταν γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές ώστε να γνωρίζουμε ακριβείς χρόνους, επιταχύνσεις και τελική ταχύτητα. Μέχρι τότε υπομονή.