Η Dacia μετά από μια ψηφοφορία που εκτέλεσε το κοινό θα δημιουργήσει μια ειδική έκδοση του Dacia Sandero Stepway, με την ονομασία Escape Limited. Από τους 100.000 που ψήφισαν το Dacia Sandero Stepway Escape Limited βγήκε πρώτο με 38.000 ψήφους και έτσι θα προχωρήσει η δημιουργία του από τους ανθρώπους της ρουμάνικης εταιρείας.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η συγκεκριμένη έκδοση εξωτερικά δε διαφέρει από το μοντέλο που κυκλοφορεί έχοντας επάνω του μόνο κάποια αυτοκόλλητα που το κάνει να ξεχωρίζει αμέσως. Αυτά βρίσκονται στην οροφή στο καπό και στις κολώνες. Το αμάξωμα θα προσφέρεται σε τρία χρώματα μπλε, άσπρο και μαύρο ματ.

Από τους ιθύνοντες της εταιρείας δε δόθηκαν περισσότερα στοιχεία για τους κινητήρες, που όμως δε θα είναι άλλοι από τους γνωστούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Το μόνο που αποκαλύφθηκε είναι πως ο TCe 90 μπορεί να συνδυαστεί με το αυτόματο κιβώτιο Easy-R. Για όσους ήδη άρχισαν να ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν, αφού θα κυκλοφορήσουν μόλις 400 κομμάτια και αυτά μέχρι το τέλος του 2019 θα υπάρχουν μόνο στη Γαλλία.