Είναι γνωστό πως η Opel έχει ανακοινώσει επίσημα τη διακοπή των μοντέλων OPC και την επιστροφή του ονόματος GSi. Η αρχή έγινε με το Insignia GSi και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει το Corsa GSi. Το μικρό μοντέλο σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, θα διαθέτει πιο σφικτά αμορτισέρ και ελατήρια και μεγαλύτερα φρένα με κόκκινες δαγκάνες και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”.

Το στήσιμο και η ανάπτυξη του Corsa GSi έχει γίνει στην πίστα του Nurburgring και διαθέτει κυψελοειδή μάσκα, ανάγλυφο καπό, μαρσπιέ, καλύμματα καθρεπτών από Carbon και πίσω αεροτομή. Εσωτερικά δεν αποκαλύφθηκαν πολλά πράγματα, αλλά είναι σίγουρο πως θα υπάρχουν τα σπορ καθίσματα της Recaro, δερμάτινο τιμόνι και αλουμινένια πεντάλ.

Από μηχανικής πλευράς η Opel κρατά κλειστά τα χαρτιά της χωρίς να έχει αποκαλύψει το παραμικρό. Οι φήμες θέλουν κάτω από το καπό να βρίσκεται ο Turbo κινητήρας χωρητικότητας 1,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 150 ίππους. Το 0 – 100 θα επιτυγχάνεται σε 9”, ενώ η τελική ταχύτητα θα φτάνει τα 210 χλμ/ώρα. Το μόνο που μένει είναι η επιβεβαίωση.