Η πολυτελής θυγατρική εταιρεία της Mercedes – Benz η Maybach ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά με ένα νέο υπερπολυτελές, αλλά και γρήγορο μοντέλο. Το νέο μοντέλο που ακόμα είναι σε πρωτότυπη μορφή θυμίζει πάρα πολύ το εικονικό αυτοκίνητο που δημιούργησε η Mercedes – Benz για το Gran Turismo 6. H Mercedes – Maybach 6, όπως ονομάστηκε διακρίνεται από τη μεγάλη μάσκα με τις κάθετες γραμμές και το αστέρι της Mercedes, μαζί με τη γραμματοσειρά που γράφει Maybach.  

mercedes-maybach 6 2Η ονομασία 6 ήρθε από το μήκος του νέου μοντέλου, το οποίο είναι 6 μέτρα, 30 εκατοστά μεγαλύτερο από τη Maybach S600. Φυσικά τα στοιχεία για το αυτοκίνητο είναι ελάχιστα, όμως εικάζεται πως κάτω από το καπό θα υπάρξει ο V12 Twin – Turbo κινητήρας χωρητικότητας 6 λίτρων, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα πλήρη χαρακτηρίστηκα του.

Η πρώτη παρουσίαση θα γίνει στις 18 Αυγούστου στο Monterrey της Καλιφόρνια, ενώ θα υπάρξει και μια επιβλητική εκδήλωση στο Pebble Beach στις 21 Αυγούστου. Φυσικά, κανείς δεν είναι σίγουρος για το αν θα γίνει πραγματικότητα το νέο μοντέλο, αλλά οι φήμες θέλουν τη Mercedes – Maybach 6 να μπαίνει στην παραγωγή το φθινόπωρο του 2017. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα γίνει πραγματικότητα.