Ο τίτλος είναι το slogan της Opel για τα Adam και Adam Rocks, αφού η γερμανική μάρκα δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να φτιάξουν το δικό τους Adam ή Adam Rocks όπως ακριβώς το επιθυμούν. Πλέον ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να δημιουργήσει το προσωπικό του Adam, διαλέγοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά δημιουργώντας ένα μοναδικό Adam.

opel adam unlimited 2Η επιλογή που δίνεται στον αγοραστή είναι η επιλογή του χρώματος στο αμάξωμα, την οροφή τις ζάντες αλουμινίου τις χειρολαβές, ενώ αν επιθυμούν η μάσκα και τα καπάκια των καθρεπτών μπορούν είναι Carbon. Στο βασικό εξοπλισμό των Adam Unlimited και Adam Rocks Unlimited περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, ενώ προαιρετικά προσφέρεται το σύστημα πολυμέσων IntelliLink, το οποίο είναι συμβατό με τα smartphones μέσω του Apple CarPlay και του Android Auto.

Οι εκδόσεις Adam Unlimited και Adam Rocks Unlimited είναι διαθέσιμες στη γερμανική αγορά με τις τιμές να ξεκινούν από 14.300€, ενώ στην ελληνική αγορά αναμένεται να βρεθούν μέχρι την άνοιξη, με τις τιμές να είναι ελάχιστα πιο ακριβές από αυτές της γερμανικής αγοράς.