Η σειρά N της Hyundai μας έχει εκπλήξει θετικά, αφού είναι μια σειρά από αυτοκίνητα που δημιουργήθηκαν μόνο για να πρωταγωνιστούν. Οι Κορεάτες θέλοντας να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο παρουσίασαν στην έκθεση SEMA που έγινε 5 με 8 Νοεμβρίου στο Las Vegas των Η.Π.Α. το νέο Hyundai Veloster N Performance Concept.

Το πρωτότυπο μοντέλο έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελε κάποιος που είναι λάτρης των επιδόσεων, αλλά χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια. Τα αξεσουάρ που περιλαμβάνει είναι πολλά περισσότερα από όσα θα περίμενε ο καθένας. Extreme Racing αναρτήσεις με ελατήρια H&R, Daewon Steel anti-roll bars, σφυρήλατες 6πίστονες δαγκάνες φρένων μπροστά και 4πίστονες πίσω από την Alcon, με δίσκους διαστάσεων 380 και 360 χιλιοστών, καθώς και σφυρήλατες ζάντες μεγέθους 19” της OZ, με ελαστικά Pirelli P-Zero Corsa διαστάσεων 235/35 συνθέτουν το νέο μοντέλο.

Επιπλέον, στην εξωτερική εμφάνιση υπάρχουν πορτοκαλί λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, στα καπάκια των καθρεπτών και στα πλαϊνά. Στο εσωτερικό υπάρχουν τα σπορ δερμάτινα καθίσματα από Alcantara, ενώ το δέρμα συνεχίζεται και στο τιμόνι και στον επιλογέα ταχυτήτων. Οι πορτοκαλί λεπτομέρειες συνεχίζονται και στο εσωτερικό δίνοντας μια άλλη χάρη.

Στο μηχανικό κομμάτι η Hyundai δεν αποκάλυψε τίποτα αφήνοντας τη φαντασία να λειτουργήσει όπως θέλει ο καθένας. Το πρωτότυπο μοντέλο σίγουρα θέλουμε να το δούμε να περάσει στην παραγωγή, αφού είναι εντυπωσιακό και μπορεί να προκαλέσει τον οποιοδήποτε. Άλλωστε η Hyundai φαίνεται πως μπήκε για τα καλά στην συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων και γνωρίζει πολύ καλά πώς να την αντιμετωπίσει.