Το νέο Fiat Tipo Cross είναι ένα δυναμικό και προσιτό Crossover που δημιουργήθηκε για να καλύψει ένα μεγάλο εύρος αναγκών, προσφέροντας πρακτικότητα, πλούσιο εξοπλισμό, αλλά και ξεχωριστό στιλ. Ένα απόλυτα ολοκληρωμένο μοντέλο, το οποίο ανταποκρίνεται με την ίδια ευκολία και αποτελεσματικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και στις μικρές και μεγάλες αποδράσεις, ακόμα και αν αυτές περιλαμβάνουν και βατές εκτός δρόμου διαδρομές.

Με σύμμαχο τη σύγχρονη γκάμα Turbo κινητήρων βενζίνης και Diesel, τους πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές (440 λίτρα) και τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας, το Fiat Tipo Cross  εντυπωσιάζει με το κορυφαίο value-for-money που προσφέρει. Παράλληλα με τα εντυπωσιακά προϊοντικά χαρακτηριστικά, η Fiat, ειδικά για το νέο της δυναμικό Crossover, δημιούργησε το Cross Choice, ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το Tipo Cross σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Με δυνατότητα αγοράς τοις μετρητοίς, μέσω χρηματοδοτικού με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο 3,9% (εξόφληση έως 48 μήνες και 35% προκαταβολή) ή ακόμα και χρηματοδότηση με 0% προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση (επιτόκιο 6,95%), το Tipo Cross προσαρμόζεται στις ανάγκες του αγοραστή.

Το Cross Choice είναι διαθέσιμο έως και το τέλος του καλοκαιριού, ενώ οι λύσεις χρηματοδότησης παρέχονται μέσω της FCA Bank. Με έκπτωση έως και 1.300€, 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χιλιόμετρα και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας, το Fiat Tipo Cross, επιπλέον του κορυφαίου value-for-money προσφέρει και τον πλέον ευέλικτο τρόπο απόκτησης.