Η Toyota ακολουθώντας τη συνταγή για το Corolla GR Sport, παρουσίασε την ειδική έκδοση του C-HR, με την ίδια ονομασία. Το C-HR GR Sport προσθέτει μια πιο δυναμική εμφάνιση και διαθέτει περισσότερο εξοπλισμό, αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η διχρωμία δίνει μια άλλη αίσθηση. Συνολικά υπάρχουν 9 δίχρωμες επιλογές για το C-HR GR Sport, αφού προστέθηκε και το νέο χρώμα Dynamic Grey.

Η μαύρη οροφή, τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών και οι σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, με ελαστικά Continental Premium Contact 6 και διαστάσεις 225/45, θέλουν να αλλάξουν την εξωτερική οπτική του C-HR. Οι προβολείς ομίχλης έχουν και αυτοί μαύρο περίβλημα, ενώ στο πίσω μέρος ως προέκταση της μαύρης οροφή είναι η μαύρη αεροτομή. Τα LED φωτιστικά σώματα με τα LED φώτα ημέρας προσφέρουν καλύτερο φωτισμό κατά τη διάρκεια της διαδρομής και κυρίως τη νύχτα.

Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα από Alcantara, με τις λευκές ραφές, το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων. Το ηχοσύστημα της JBL προσφέρει τον τέλειο ήχο, ενώ η οθόνη αφής, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνει πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού.

Από πλευράς εξοπλισμού υπάρχει η τελευταία έκδοση του Toyota Safety Sense με βελτιωμένη ανίχνευση πεζών και ποδηλατών και προσθήκη νέων δυνατοτήτων όπως το Intersection Turn Assistance. Επιπλέον, υπάρχουν τα συστήματα Pre-Collision System, Emergency Steering Assist, Full Range Adaptive Cruise Control, Intelligent Adaptive Cruise Control, Road Sign Assist, Lane Trace Assist και Daytime Pedestrian. Το σύστημα με το αυτόματο φρενάρισμα λειτουργεί εάν ο οδηγός στρίψει αριστερά ή δεξιά μπροστά από ένα επερχόμενο όχημα στην αντίθετη λωρίδα ή όταν ένας πεζός διασχίζει το δρόμο από την αντίθετη κατεύθυνση.

Οι πωλήσεις του νέου Toyota C-HR GR Sport θα ξεκινήσουν από τον Ιανουάριο του 2021 και είναι σίγουρο πως θα έχει μεγάλη απήχηση, αφού οι εκδόσεις GR Sport έχουν το κάτι παραπάνω, από τις απλές. Όπως και να έχει ένα C-HR σε όποια έκδοση και αν κυκλοφορεί είναι πάντα εντυπωσιακό.