Οι φίλοι της Acura, αλλά και της Honda έχουν κάθε λόγο να χαίρονται για ένα αυτοκίνητο που έρχεται από το παρελθόν. Πρόκειται για το Integra, το οποίο όπως ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες της Acura θα επανέλθει στην αγορά αυτοκινήτου. Το ιαπωνικό μοντέλο μέσα στην επόμενη χρονιά θα αποκαλυφθεί θέλοντας να φέρει επανάσταση στα σπορ μοντέλα.

Η ανακοίνωση των Ιαπώνων ήταν πολύ απλή λέγοντας “Το θρυλικό όνομα Integra που έχει συνδεθεί με την Acura και λανσαρίστηκε στις 27 Μαρτίου του 1986. Τώρα θα ενταχθεί ξανά στο χαρτοφυλάκιο της μάρκας, ως ένα συμπαγές και premium μοντέλο μέσα στο επόμενο έτος”.

Μάλιστα η ιαπωνική εταιρεία για να εξιτάρει ακόμη περισσότερο το κοινό έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία του μοντέλου, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτεται τίποτα. Ο Jon Ikeda, αντιπρόεδρος της Acura δήλωσε “Το Integra επέστρεψε. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφει στη γκάμα Acura με το ίδιο πνεύμα και το πρωτότυπο DNA, εκπληρώνοντας τη δέσμευσή μας με βάση το δόγμα Precision Crafted Performance σε επίπεδο απόδοσης, σχεδιασμού και συνολικής οδηγικής εμπειρίας”.

Αν και ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα, πέραν ότι θα παρουσιαστεί το 2022, είναι άγνωστό αν το Integra θα ταξιδέψει μόνο στην αμερικάνικη αγορά ή θα το δούμε και στους δρόμους της Ευρώπης με το όνομα της Honda φυσικά. Εμείς σίγουρα θα θέλαμε να το δούμε στην Ευρώπη, αφού είναι ένα από τα αυτοκίνητα που είναι διαφορετικά και έχουν άλλη αίγλη.