Ο επίσημος αντιπρόσωπος της BMW στη χώρα μας ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας ισχυρής M5 CS. Το νέο μοντέλο διαθέτει κίτρινους προβολείς, ενώ η μάσκα και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20” είναι χρυσαφί. Τα ελαστικά της είναι τα αγωνιστικά Pirelli P Zero Corsa, με διαστάσεις 275/35 εμπρός και 285/35 πίσω. Επιπλέον, υπάρχουν τα κεραμικά φρένα με τις κόκκινες δαγκάνες, ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε τα bucket καθίσματα, όπου στα προσκέφαλά υπάρχει το γράφημα της πίστας του Nurburgring.

Κάτω από το καπό κρύβεται ο V8 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 4,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 635 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 76,4 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 2,9”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 306 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, ενώ όταν απαιτείται και στους τέσσερις τροχούς.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν πως η τιμή της BMW M5 CS στη χώρα μας ξεκινά από 253.200€. Σίγουρα, δεν είναι για όλα τα βαλάντια, όμως όποιος την αποκτήσει θα έχει ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να το χρησιμοποιεί ακόμα και στην καθημερινότητα του. Άλλωστε θα είναι ευχαρίστηση για όσους το πετυχαίνουν στο δρόμο.