Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Ford στη χώρα μας ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας Mustang Mach 1 στην ελληνική αγορά. Το ισχυρό μοντέλο από όποια πλευρά και να το δει κανείς είναι πανέμορφο. Τα αεροδυναμικά βοηθήματα το κάνουν ακόμα πιο προκλητικό. Η μάσκα με το άλογο να δεσπόζει στη μέση καθώς και τα ανοίγματα στον προφυλακτήρα για την καλύτερη ροή του αέρα και την ψύξη του κινητήρα δίνουν μια άλλη όψη.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν η λεπτή αεροτομή, ο διαχύτης και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Το νέο μοντέλο παράγει 22% περισσότερη κάθετη δύναμη από τη Mustang GT, ενώ η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, με τα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4. Εσωτερικά υπάρχει η ψηφιακή οθόνη του πίνακα οργάνων, η οθόνη αφής για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου. Τα δερμάτινα καθίσματα με τις λευκές ραφές ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον πήχη της πολυτέλειας.

Μηχανικά η νέα Ford Mustang Mach 1 τροφοδοτείται από το V8 κινητήρα χωρητικότητας 5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 460 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 53,9 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford, το οποίο διαθέτει αναβαθμισμένο μετατροπέα ροπής. Επιπλέον, στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και η ρυθμιζόμενη ανάρτηση MagneRide.

Για όσους ενδιαφέρονται η τιμή της νέας Ford Mustang Mach 1 ορίστηκε στα 81.768€. Σίγουρα, μπορεί η τιμή της να μην είναι για όλους, αλλά όποιος την αποκτήσει θα έχει ένα διαφορετικό, γρήγορο και απόλυτα ασφαλές αυτοκίνητο. Εμείς σίγουρα το θέλουμε. Εσείς;