Η Ιταλική Αστυνομία όπως γνωρίζουμε έχει πάντα στη διάθεση της κάποια Super Car για τους αυτοκινητόδρομους και τις παραβάσεις που κάνουν οι οδηγοί. Η Polizia απέκτησε τη δεύτερη Lamborghini Huracan, η οποία όπως ανακοινώθηκε θα κυκλοφορεί στους αυτοκινητόδρομους της Μπολόνια, τόσο για τους ασυνείδητους οδηγούς, όσο όμως και για τη μεταφορά αίματος και των οργάνων όπου χρειαστεί.

Στο εσωτερικό του περιπολικού υπάρχει μια βιντεοκάμερα, μια συσκευή ελέγχου και ένας υπολογιστής, που επιτρέπει στο χειριστή του να δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για την κάλυψη της βάρδιας. Επιπλέον, περιλαμβάνεται ένα VHF ραδιόφωνο της αστυνομίας, φορητός πυροσβεστήρας, μια θήκη πιστολιού και ένα φορητό σήμα Stop.

Η Polizia πάντα έχει τον τρόπο ώστε να μπορεί να σταματήσει κάθε παράνομη κίνηση, κυρίως μέσα σε αυτοκινητόδρομους, όπου αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες. Εμείς είμαστε σίγουροι πως αν είχαμε κάνει οποιαδήποτε παράβαση δε θέλαμε να τη δούμε να γεμίζει τους καθρέπτες του αυτοκινήτου μας.