Και όμως η Red Bull αποφάσισε μετά από τέσσερα GP στη φετινή χρονιά της F1 να ανακατέψει την τράπουλα, αφού αλλάζει τον Kvyat με τον Verstappen, υποβιβάζοντας τον έναν στην Toro Rosso και ανεβάζοντας τον μικρό στη Red Bull. Η αλλαγή γίνεται προφανώς για τα λάθη του Ρώσου στους δύο τελευταίους αγώνες δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο θυμίζοντας κάτι λίγο από Schumacher και κάτι λίγο από Maldonado.

f1 verstappen 1Η αλλαγή των δύο πιλότων θα είναι άμεση από το Ισπανικό κιόλας GP που θα γίνει στις 15 Μαΐου στη πίστα της Καταλονίας στη Βαρκελώνη. Έτσι στο νεότερο πιλότο της ιστορίας στην F1, Max Verstappen δίνεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να δείξει αν μπορεί να τα καταφέρει μέσα από μια πιο δυνατή ομάδα. Έτσι μπορεί η τιμωρία των 10” στον αγώνα της Ρωσίας να απογοήτευσε πολλούς, αφού περίμεναν μια μεγαλύτερη τιμωρία, φαίνεται όμως πως η ομάδα του το πήρε πολύ πιο σοβαρά δίνοντας ένα γερό χτύπημα στο Ρώσο πιλότο.

Το μόνο που μένει να λυθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να δούμε αν όντως άξιζε να δοθεί μια τέτοια ποινή στο Ρώσο πιλότο και να μας εξηγήσουν οι ιθύνοντες της F1, τι θα γίνει με τους βαθμούς που έχουν κερδίσει οι πιλότοι για την ομάδα τους, θα αλλάξουν απλά τα ονόματα στη βαθμολογία ή θα μηδενιστούν και θα βαθμολογηθούν ξεχωριστά από το Ισπανικό Grand Prix. Ίδωμεν.