Μια αγωνιστική έκδοση της Fabia για πολύ λίγους παρουσίασε η Skoda Motorsport για να γιορτάσει τα 120 χρόνια στους αγώνες. Το Fabia Rally2 Evo Edition 120 είναι η καινούργια κατασκευή των Τσέχων, με το αυτοκίνητο να διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, δίχτυα αποθήκευσης προσωπικών αντικειμένων στο εσωτερικό, πράσινες ζάντες μαγνησίου και το ειδικό ταμπελάκι με τον αύξον αριθμό του μοντέλου.

Μηχανικά τροφοδοτείται από τον κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 291 ίππους, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 202 χλμ/ώρα. Επιπλέον, διαθέτει πρόγραμμα, νέα ρύθμιση για τη χαρτογράφηση του κινητήρα, μεγαλύτερο Intercooler, νέο χρονισμό στις βαλβίδες και νέα πολλαπλή εξαγωγής. Βελτιώσεις έχουν γίνει στην ανάρτηση και στο σύστημα φρένων, ενώ τα κουμπιά στο τιμόνι έχουν άλλη διάταξη.

Για όσους σκέφτονται το νέο τους αγωνιστικό όχημα θα πρέπει να βιαστούν ή να το ξανασκεφτούν, αφού η Skoda Motorsport ανακοίνωσε πως υπάρχουν μόλις 12 Fabia Rally2 Evo Edition 120, αφού τόσα κατασκευάστηκαν, τα οποία είναι ήδη στη διάθεση του αγοραστικού κοινού. Τέλος, για όποιον το αγοράσει θα πάρει δώρο ένα σακίδιο της Skoda και μια μινιατούρα του αυτοκινήτου σε κλίμακα 1:18. Εμείς θα θέλαμε ένα. Εσείς;