Η Mercedes παρουσίασε λίγο πριν τον 24ώρο αγώνα του Le Mans, το πιο ισχυρό τετραθέσιο Cabrio της αγοράς. Πρόκειται για τη Mercedes – AMG S63 Cabrio, την οποία ανέλαβε να βελτιώσει η Brabus ξεπερνώντας κάθε όριο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

brabus amg s63 cabrio 2Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από τους 850 ίππους που βρυχώνται στο V8 κινητήρα των 6 λίτρων της AMG. Η μέγιστη ροπή αγγίζει τα 147,7 κιλά, το 0 – 100 επιτυγχάνεται μόλις σε 3,5”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ/ώρα. Φυσικά η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω του 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου της Mercedes.

Για να επιτευχθεί αυτή η ιπποδύναμη ο κινητήρας από 5,5 λίτρα, ανέβηκε στα 5,9 ενώ αναπτύχθηκαν δύο μεγαλύτεροι υπερσυμπιεστές. Φυσικά τα ανθρακονήματα ήταν απαραίτητα, ενώ η εξάτμιση είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, υπάρχουν νέα μπροστινά σπόιλερ, πίσω διαχύτης και αεροτομή. Για όποιον ήδη ενδιαφέρεται να την αποκτήσει θα πρέπει να βιαστεί, αφού θα κυκλοφορήσουν λίγα κομμάτια χωρίς να έχει αναφέρει η Brabus πόσα θα κυκλοφορήσουν και σε τι τιμή θα κοστολογηθούν.