Μπορεί η BMW M6 να είναι ένα από τα πιο ισχυρά μοντέλα της κατηγορίας της, όμως φαίνεται πως τα περιθώρια βελτίωσης ενός τέτοιου μοντέλου δε σταματάνε πουθενά. Το ίδιο μπορεί να γίνει και για την ανοιχτή έκδοση της M6. Είναι γνωστό πως η M6 διαθέτει το V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 575 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 69,2 κιλά.

bmw m6 convertible 2Με αυτές τις επιδόσεις μπορεί άνετα να εισέλθει στην κατηγορία των Super Car, όμως φαίνεται πως για την εταιρεία βελτιώσεων Noelle Motors όλα αυτά δεν είναι αρκετά. Με μια μικρή βελτίωση όπως τη χαρακτηρίζουν οι Γερμανοί η M6 Convertible ξεπερνάει κάθε φαντασία. Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος V8 χωρητικότητας 4,4 λίτρων, αλλά η μέγιστη ισχύ έχει αυξηθεί στους 766 ίππους και η μέγιστη ροπή πλέον φτάνει τα 89,3 κιλά, αυξημένη κατά 20 κιλά.

Το 0 – 100 δεν έχει αναφερθεί από γερμανική εταιρεία βελτιώσεων, αλλά η τελική ταχύτητα ξεπερνάει τον περιοριστή των 250 χλμ/ώρα, αφού έχει αφαιρεθεί και φτάνει τα 345 χλμ/ώρα. Επιπλέον, η βελτιωμένη M6 Convertible διαθέτει σπορ εξάτμιση από ανοξείδωτο χάλυβα και ένα νέο σύστημα ψύξης για την καλύτερη απόδοση του κινητήρα. Η τιμή μπορεί να είναι άγνωστη, αλλά σίγουρα όποιος βρεθεί πίσω από το τιμόνι αυτής της M6 Convertible θα το απολαύσει και με το παραπάνω.