Στα μέσα του 2016, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία ανέπτυσσε ένα εξολοκλήρου ηλεκτρικό ημιφορτηγό που στοχεύει στην επαναστατική μεταφορά φορτίων. Το Tesla Semi αναμένεται να παρουσιαστεί ως πρωτότυπο κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά που διανύουμε, αλλά μέχρι τότε, η Peisert Design έχει καταλήξει στο σχετικό σκεπτικό.

Ξεκινώντας με το μελλοντικό φορτηγό της Mercedes – Benz του 2025, η Peisert έχει σχεδιάσει ένα φουτουριστικό φορτηγό, το οποίο θα παρουσιαστεί μαζί με τα Model S, Model X και το επερχόμενο Model S. Όπως και με τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της εταιρείας, το Tesla Semi στερείται την εμπρόσθια μάσκα, λόγω των ηλεκτρικών κινητήρων του. Επιπλέον, περιλαμβάνει μικρές κάμερες στη θέση των εξωτερικών καθρεπτών, ενώ υιοθετεί μια σειρά από αιχμηρές άκρες, πτυχές και ευθείες γραμμές, μια απόκλιση δηλαδή από την τρέχουσα σχεδιαστική γραμμή που ακολουθεί η Tesla.

Αυτή τη στιγμή, κανείς πέρα από τους ιθύνοντες της Tesla δε γνωρίζει το πώς θα μοιάζει το Semi, ωστόσο αυτή η ερμηνεία μας δίνει την ελπίδα ότι θα μπορούσε να είναι αρκετά ελκυστικό, αν και ακόμα υπάρχει μέλλον μέχρι να βρεθεί στην παραγωγή.