Λόγω εκτέλεσης εργασιών στο Κέντρο του Πειραιά έως τις 7 Μαΐου 2022 και καθ’ όλο το 24ωρο θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Πιο συγκεκριμένα θα υπάρξει καθολικός αποκλεισμός της κίνησης των οχημάτων στην οδό Τσαμαδού, με εξαίρεση τα οχήματα εργοταξίου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολή της με την οδό Δεληγιώργη έως το ύψος της συμβολής της με την ράμπα εισόδου του χώρου στάθμευσης του Πανεπιστημίου Πειραιά, μέγιστου μήκους 25 μέτρων.

Βάση των παραπάνω θα υπάρξει χαρακτηρισμός ως αδιεξόδου της οδού Τσαμαδού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζέας και Δεληγιώργη, καθώς και αντιδρόμηση της οδού Τσαμαδού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Θεάτρου και Ζέας. Επιπλέον, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

  • Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος της οδού Δεληγιώργη, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Βασιλέως Γεωργίου έως και 35 μέτρα μετά την συμβολή της με την οδό Τσαμαδού.
  • Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος της οδού Βασιλέως Γεωργίου, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Δεληγιώργη, μέγιστου μήκους 10 μέτρων στην κατεύθυνση προς Δεληγιώργη.
  • Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην δεξιά πλευρά της οδού Τσαμαδού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Θεάτρου και Δεληγιώργη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.