Η Lynk & Co είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2016 με τη συνεργασία Κίνας και Σουηδίας. Από τότε η εταιρεία παρουσίασε τρία μοντέλα με την ονομασία 01, 02 και 03. Λίγες ημέρες πριν στο San Francisco των Η.Π.Α. αποκάλυψε το νέο 03 Cyan Concept. Οι δοκιμές του πρωτότυπου μοντέλου έγιναν στην Ισπανία και οι Κινέζοι με τους Σουηδούς είναι πολύ ευχαριστημένοι, αφού εκτός από την έκδοση που σκοπεύουν να βάλουν στην παραγωγή παρουσίασαν και την αγωνιστική έκδοση που θα αγωνιστεί στο WTCR.

Εξωτερικά βλέπουμε ένα πολύ επιθετικό όχημα, το οποίο είναι αρκετά χαμηλό και περιλαμβάνει δυο σετ φωτιστικών σωμάτων ένα που έχει τα φώτα ημέρας και το δεύτερο που βρίσκεται στη μάσκα. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σώματα, η μεγάλη αεροτομή, ο διαχύτης και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Μηχανικά το 03 Cyan Concept τροφοδοτείται από τον υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 521 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 51,3 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,4”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 310 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρόσθιους τροχούς, ενώ διαθέτει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Το Lynk & Co 03 Cyan Concept όταν μπει στην παραγωγή είναι σίγουρα ένα αυτοκίνητο που θα έχει μεγάλη ζήτηση, αφού είναι σπορ, γρήγορο και ασφαλές μοντέλο, ενώ έρχεται μέσα από μια εταιρεία που όπως φαίνεται θέλει να πρωταγωνιστήσει στην αγορά αυτοκινήτου.