Μπορεί κάποιοι να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όμως ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δε σταματά ποτέ. Έτσι το Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού συνεχίστηκε στην πίστα της Μόσχας, με Mercedes και BMW να κάνουν όχι μόνο τις νίκες, αλλά στον κάθε αγώνα να λαμβάνουν τις πρώτες τέσσερις θέσεις αμφότερες.

dtm moscow 1Στον πρώτο αγώνα ο Robert Wickens έκανε ένα πολύ άνετο αγώνα παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και πήρε μια μεγάλη νίκη, με τη Mercedes – AMG C 63. Στη δεύτερη θέση η μάχη δόθηκε ανάμεσα στους Paul Di Resta και Gary Paffett, με τον πρώτο να επικρατεί και τον δεύτερο να συμπληρώνει το βάθρο δίνοντας πολλούς βαθμούς στη Mercedes – AMG.

Στο δεύτερο αγώνα τη βροχή διαδέχτηκε ο ήλιος και ο καλός καιρός έδωσαν φτερά στους οδηγούς της BMW κάνοντας έναν περίπατο καταλαμβάνοντας τις πρώτες τέσσερις θέσεις. Ο Marco Wittmann οδήγησε ιδανικά στην πίστα την BMW M4 και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Tom Blomqvist, ενώ το βάθρο ολοκληρώθηκε από τον Bruno Spengler, με τη BMW να μαζεύει τους αντίστοιχους βαθμούς με τη Mercedes σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Ο επόμενος αγώνας έχει προγραμματιστεί για την πίστα του Nurburgring στις 9 με 11 Σεπτεμβρίου.