Το δημοφιλέστερο επαγγελματικό μοντέλο της Mercedes, το Sprinter, θα διατίθεται με μια νέα ειδική έκδοση με την ονομασία Premium Edition. Η 20η επέτειος του γερμανικού μοντέλου φέρνει εντυπωσιακή έκδοση με επιπλέον χαρακτηριστικά για να ενισχύσει την άνεση, τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο περιλαμβάνει χρωμιομένη μάσκα, ειδικό ταμπελάκι με την ονομασία “Premium Edition”, στο πίσω μέρος του φορτηγού, σύστημα κλιματισμού TEMPMATIC, ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας, δορυφορική πλοήγηση και Infotainment οθόνη, με 15 διαφορετικές επιλογές χρωματισμού. Πλούσια είναι και τα συστήματα ασφαλείας όπου περιλαμβάνεται το Crosswind Assist, το οποίο υποστηρίζει τον οδηγό σε ισχυρούς, θυελλώδεις ανέμους, ενώ λειτουργεί και η αυτόματη παρέμβαση των φρένων όπου χρειαστεί.

Η επετειακή έκδοση θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό κομματιών, όποτε όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει ήδη να είναι έτοιμος για το ταξίδι στη Γερμανία ή τη Μεγάλη Βρετανία, όπου θα κυκλοφορήσουν τα Mercedes Sprinter Premium Edition. Όσο για την τιμή εκτός τα έξοδα μετακίνησης και εκτελωνισμού θα πρέπει να υπολογίσετε και 22.500€ για την αγορά του φορτηγού.