Τα παλιά αυτοκίνητα που διατηρούνται στο χρόνο και έχουν αφήσει ιστορία σπανίζουν, αλλά όταν βρεθούν μπορούν να γίνουν ανάρπαστα. Αυτό μαρτυρά και η Corvette Convertible του 1967 που αναζητά το νέο της ιδιοκτήτη. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τη Corvette Convertible L88, που είναι βαμμένη στο Tuxedo Black χρώμα και διαθέτει το πακέτο RPO L88. Το αυτοκίνητο έχει αναβαθμισμένα φρένα, ανάρτηση και κινητήρα, ενώ την παραγγελία είχε κάνει ο Tony DeLorenzo Jr, υιός του Εκτελεστικού Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της GM, Anthony DeLorenzo.

Το πακέτο επιλογής RPO L88 περιλαμβάνει έναν κινητήρα με ενισχυμένο μπλοκ από χυτοσίδηρο, ένα σφυρήλατο χαλύβδινο στρόφαλο, σφυρηλατημένες ράβδους, έμβολα 12,5:1, κεφαλές αλουμινίου, καρμπυρατέρ Holley διπλής τροφοδοσίας και πολλαπλή εισαγωγής αλουμινίου. Όπως αναφέρθηκε από την εταιρεία η μέγιστη ισχύς άγγιξε τους 430 ίππους, ενώ θα μπορούσε άνετα να ανέβει στους 560 ίππους και στα 64,9 κιλά ροπής.

Η συγκεκριμένη Corvette Convertible ουσιαστικά κατασκευάστηκε για να τρέχει σε αγώνες. Αμέσως με την παράδοση της έτρεξε σε αγώνες το 1968, ενώ πουλήθηκε την ίδια χρονιά με το νέο κάτοχο να τρέχει και αυτός σε αγώνες τη δεκαετία του 70 και του 80 κερδίζοντας μια νίκη το 1982 στον Καναδά. Αργότερα έγινε και πάλι εργοστασιακό όπως ήθελε ο ιδιοκτήτης του και σήμερα αναζητεί το νέο ιδιοκτήτη του, αφού πωλείται. Δυστυχώς δεν ξέρουμε την τιμή της πώλησης, αλλά όπως και να έχει αξίζει.