Η Land Rover παρουσίασε μια νέα έκδοση για το Range Rover Sport SVR, με την ονομασία Ultimate Edition. Νέοι χρωματισμοί, νέες ζάντες αλουμινίου και άλλες λεπτομέρειες συνθέτουν αυτή τη διαφορετική έκδοση. Με τρία χρώματα που είναι τα Maya Blue Gloss, Marl Grey Gloss και Ligurian Black η έκδοση Ultimate θέλει να εντυπωσιάσει ακόμη περισσότερο.

Οι μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22”, με τις 5 διπλές ακτίνες και τις μαύρες δαγκάνες των φρένων κάνουν ακόμη πιο όμορφη την ειδική έκδοση του Range Rover Sport SVR. Στο εσωτερικό υπάρχει μια ειδική πλάκα με την ονομασία SV Bespoke Ultimate Edition, ενώ υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες αλουμινίου.

Το Range Rover Sport SVR Ultimate Edition διαθέτει το V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 575 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 71,3 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,3”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 283 χλμ/ώρα.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν πως η ειδική αυτή έκδοση είναι διαθέσιμη για παραγγελία μέσω των αντιπροσωπειών της Land Rover παγκοσμίως. Όσο για την τιμή; Στη Μεγάλη Βρετανία η τιμή ορίστηκε στις 123.000£ ή στα 143.699€. Σίγουρα, η τιμή μπορεί να είναι ακριβή, όμως ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.