Η Skoda παρουσίασε τη νέα σειρά για τα Fabia και Citigo, με την ονομασία Colour Edition. Τα δύο μικρά μοντέλα των Τσέχων αποκτούν τη δική τους χρωματική σειρά που τα κάνει ακόμα πιο ελκυστικά σε όποιον ενδιαφέρεται για την αγορά τους. Επιπλέον, μαζί με την προσφορά της χρωματικής επιλογής η Skoda προσφέρει και δώρα αξίας 1.100€ για τη Fabia και 800€ για το Citigo.

scoda fabia colour edition 3Ο υποψήφιος πελάτης για τη Fabia μπορεί να διαλέξει ένα συνδυασμό από 6 διαφορετικούς χρωματισμούς, οι οποίοι είναι Candy White με μαύρη οροφή και καθρέπτες, Race Blue Metallic με μαύρη ή άσπρη οροφή και καθρέπτες, Black Magic Pearl με άσπρη οροφή και καθρέπτες και Rallye Green Metallic με μαύρη ή άσπρη οροφή και καθρέπτες. Ο χρωματικός συνδυασμός ολοκληρώνεται με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16”. Μηχανικά η Fabia Color Edition, προσφέρεται με τους κινητήρες βενζίνης 1 και 1,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 75 και 90 ίππους.

Το Citigo Colour Edition προσφέρεται σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς Tornado Red, Candy White, Deep Black Pearlescent and Spring Green. Επιπλέον διατίθενται και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 15”, ενώ προσφέρεται το Entertainment Pack (με επιπλέον τέσσερα ηχεία), τα εμπρός φώτα ομίχλης, πανοραμική οροφή και το PID (Portable Infotainment Device).

scoda fabia colour edition 2Το Citigo Colour Edition συνδυάζεται με τον κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 60 ίππους. Όσο για τις τιμές; Στη Μεγάλη Βρετανία όπου και θα ξεκινήσουν να διατίθενται η Fabia ορίστηκε στα 17.250€ και το Citigo στα 12.900€ για την 3θυρη έκδοση, ενώ για την 5θυρη ανεβαίνει στα 13.400€.