Μια νέα έκδοση εξοπλισμού δημιούργησε η Toyota για το μικρό της Aygo, με την ονομασία X. Η νέα σειρά διαθέτει δύο εκδόσεις την X – Press και X – Style, με κύρια χαρακτηριστικά τις κόκκινες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ, την οροφή και τον πίσω διαχύτη. Τέσσερα θα είναι τα χρώματα επιλογής του αμαξώματος Silver Splash, White Flash, Electro Grey και Bold Black.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται αυτόματα φώτα, πίσω φιμέ τζάμια, καθρέπτες και λαβές των θυρών στο ίδιο χρώμα, καθώς και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 15”. Στο εσωτερικό, υπάρχουν τα ίδια χρώματα με την εξωτερική εμφάνιση, τα οποία συνδυάζονται με μαύρους αεραγωγούς. Επιπλέον, προσφέρεται αυτόματο σύστημα κλιματισμού, τριάκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και το σύστημα πολυμέσων X – touch.

Η έκδοση X – Style είναι ακόμα πλουσιότερη, αφού προσφέρει LED φωτιστικά σώματα, φώτα ομίχλης, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, δερμάτινο τιμόνι, Bluetooth και υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα.

Μηχανικά και οι δύο εκδόσεις τροφοδοτούνται από τον κινητήρα 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 69 ίππους. Τέλος, στη Μεγάλη Βρετανία οι τιμές ξεκινούν από τα 14.000€ για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο και από τα 14.800€ για αυτήν με το αυτόματο. Στη χώρα μας όπως γνωρίζουμε θα είναι λίγο ακριβότερες, με τη διάθεση να έχει ξεκινήσει από τις αρχές του χρόνου.