Η Hyundai κάνει ακόμα πιο ελκυστικό το i20, με νέο Turbo κινητήρα και ελκυστική τιμή. Το νέο Hyundai i20 Turbo Edition δεν είναι άλλη από το γνωστό μοντέλο που κυκλοφορεί στην αγορά, όμως διαθέτει το νέο κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 100 ίππους. Η επιλογή του συγκεκριμένου κινητήρα έγινε για να ανταποκριθεί η κορεάτικη εταιρεία στην αυξανόμενη τάση για τους μικρούς Turbo βενζινοκινητήρες.

hyundai i20 turbo edition 2Η νέα έκδοση είναι εξοπλισμένοι με 6 διαφορετικούς χρωματισμούς Polar White, Aqua Sparkling, Sleek Silver, Stardust Grey, Phantom Black και Red Passion, ενώ εσωτερικά υπάρχει μαύρο και γκρι χρώμα. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16”. Εσωτερικά τα καθίσματα, ο επιλογέας ταχυτήτων και το τιμόνι είναι δερμάτινα, ενώ προσφέρεται οθόνη αφής μεγέθους 7”, Cruise Control, αυτόματα φώτα με αισθητήρα, κάμερα οπισθοπορείας, δορυφορική πλοήγηση, Ράδιο CD με MP3 Player και Bluetooth.

Οι πωλήσεις του Hyundai i20 Turbo Edition, θα ξεκινήσουν τις πωλήσεις τους μέσα στο μήνα από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ μέσα στον Σεπτέμβριο θα βρεθεί σε όλους του υπόλοιπους αντιπροσώπους της Ευρώπης. Όπως αναφέραμε η τιμή είναι προσιτή, αφού στο νησί κοστίζει 15.000€. Όσο για τη χώρα μας αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα χωρίς όμως να γνωρίζουμε την τιμολογιακή πολιτική.