Η Kia Motors Hellas ανακοίνωσε την έλευση νέων εκδόσεων για τα Rio και Sportage. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια νέα έκδοση του Rio με την ονομασία Advance Plus και δύο για το Sportage την Upgrade Plus και τη Skyview Plus. Η έκδοση του Rio, Advance Plus περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ESP, αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, Hill Start Assist, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, σύστημα πλοήγησης με κάμερα οπισθοπορείας, προβολείς ομίχλης, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, Bluetooth και ζάντες αλουμινίου 16”.

kia rio 1Η τιμή του Kia Rio Advance Plus ορίστηκε στα 15.750€ (14.790€ μαζί με το όφελος απόσυρσης) για τον κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 1,1 λίτρων, ενώ για αυτή των 1.400 κ.εκ. κοστίζει 17.050€ (16.090€ μαζί με το όφελος απόσυρσης. Από την άλλη πλευρά το Sportage διατίθεται με τον κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 1,7 λίτρων, με την έκδοση Upgrade Plus να έχει οριστεί στα 24.290€ (22.290 μαζί με το όφελος απόσυρσης) και για την έκδοση Skyview Plus είναι στα 25.490€ (23.490€ συμπεριλαμβανομένου και του οφέλους απόσυρσης).

Πλούσιος είναι ο εξοπλισμός και στις εκδόσεις του Sportage, οι οποίες περιλαμβάνουν, 6 αερόσακους, ESP, αυτόματο κλιματισμό, cruise control, ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, ηλεκτρική ηλιοροφή, σύστημα πλοήγησης με κάμερα οπισθοπορείας και ζάντες αλουμινίου 17”.